Een nieuw leven, puur kwetsbaar en intiem vastgelegd.

nieuw leven

In een wereld zo groot, waar alles zo snel gaat en de tijd nooit stilstaat, is het contrast zo groot als ik kleine handjes en voetjes mag fotograferen. De prilheid, de kwetsbaarheid en daarnaast het geluk van een nieuw leven in een gezin. Het is onwijs waardevol aan dit aan een gezin te mogen geven, de herinneringen die voor altijd bewaard blijven.
Ik neem een kijkje in jullie leven, en maak hier een verhaal van. Geen studio, niet poseren, gewoon zoals jullie zijn. Dat zijn de mooiste herinneringen.

De eerste keer dat ik de foto's zag was ik ontroert. Ik wist niet dat ik er zo uit kon zien op foto’s, ik ben normaal best kritisch en niet snel blij met foto’s van mijzelf. Maar Laura wist mij op mijn mooist vast te leggen en daar ben ik haar echt heel erg dankbaar voor. Ze is een natuur talent!"

Werkwijze

Mijn manier van fotograferen is kenmerkend aan de ongedwongenheid. Geen overdreven poses, geen kunstlicht. Liever puur en echt, juist hierin zie ik zoveel schoonheid. Ook blijf ik heel dichtbij jullie realiteit en beleving waardoor de foto’s helemaal blij jullie passen. Als je na een aantal jaar eens terugkijkt kun je je weer helemaal in dat moment wanen.

Ik werk rustig en neem uitgebreid de tijd, of je nou zwanger bent of net bevallen van je kindje. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt, dat je even kunt zitten als je hier behoefte aan hebt en dat je een fijne ervaring hebt. Ik zorg voor een fijne ontspannen sfeer. Partners, broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom!

1. New life shoot

Zwangerschaps of Newborn fotoshoot
Kosteloos gebruik van de studio.
Alle door mij geselecteerde beelden (80+)

€399

2. New life combi

2 uitgebreide new life shoots (zwangerschap+newborn)
Alle door mij geselecteerde beelden (250+)

€589 
(per shoot €294,5)

3. Family "milestone" jaarpakket

2x per jaar een fotoshootshoot van 45 minuten op locatie of in de studio (huur inbegrepen).

Leuk om na een newborn reportage de groei van je kindje bij te houden. Hierin kun je bijvoorbeeld 1x een cakesmash shoot doen en een halfjaar later weer een familie fotoshoot. 

Totaalpakket: €629

*Prijzen incl. btw excl. reiskosten (40 c p/km)

Algemene tips

 • Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij mij, kom een keer langs in de studio of plan een kennismakingsgesprek vooraf. 
 • Voorafgaand aan de shoot kun je mij via de mail, whatsapp of Instagram bereiken om te sparren over de voorbereiding. 
 • Ik denk graag mee in de styling en de locatie.
 • Mijn studio is gratis te gebruiken.
 • Thuis een shoot? Let op erop dat je vooraf al nadenkt in welke ruimte je foto’s wil maken. Dichtbij ramen is het handigst. Zorg ervoor dat het daar netjes is. Haal overbodige decoratie weg, dat leidt af op de foto. 
 • Stem jullie kleding op elkaar af, je mag bij beide shoots omkleden. 
 • Visagie kost +€60 en haarstyling én visagie in totaal €120. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tips zwangerschapsshoot

 • De beste tijd om een zwangerschappsshoot in te plannen is tussen de 32 en 36 weken. Dan is de buik vaak al mooi rond. 
 • Denk er aan wat voor kleding je aan wilt. Items die het altijd goed doen op foto’s: een oversized blazer, een witte blouse en zwierige jurken. Ik heb ook jurken te leen, die vind je in de highlights van mijn Instagram pagina onder ‘client closet’. 
 • Wil je foto’s met een blote buik maken? Denk er dan ook over na wat voor lingerie je aan wil. In de studio kun je je rustig omkleden. 

Tips newbornshoot

 • Een newborn shoot plan je meestal tussen de 0-5 weken. Later mag natuurljk ook!
 • Mocht je foto’s willen maken op bed met de baby, kies dan voor een neutraal dekbedovertrek in een lichte kleur.
 • Stem jullie kleding op elkaar af, je mag bij beide shoots zo vaak omkleden als je wil. Echter is mijn ervaring dat dit veel energie kost, zeker als je net bevallen bent. 

Kennismaken?

Kennismaken kan op de manier die jij fijn vind, wij kunnen een telefoongesprek of zoomcall inplannen. En ik ben goed benaderbaar via mijn email en Instagram.