Een nieuw leven, puur kwetsbaar en intiem vastgelegd.

nieuw leven

In een wereld zo groot, waar alles zo snel gaat en de tijd nooit stilstaat, is het contrast zo groot als ik kleine handjes en voetjes mag fotograferen. De prilheid, de kwetsbaarheid en daarnaast het geluk van een nieuw leven in een gezin. Het is onwijs waardevol aan dit aan een gezin te mogen geven, de herinneringen die voor altijd bewaard blijven.
Ik neem een kijkje in jullie leven, en maak hier een verhaal van. Geen studio, niet poseren, gewoon zoals jullie zijn. Dat zijn de mooiste herinneringen.

De eerste keer dat ik de foto's zag was ik ontroert. Ik wist niet dat ik er zo uit kon zien op foto’s, ik ben normaal best kritisch en niet snel blij met foto’s van mijzelf. Maar Laura wist mij op mijn mooist vast te leggen en daar ben ik haar echt heel erg dankbaar voor. Ze is een natuur talent!"

Werkwijze

Als fotograaf geniet ik onwijs van het vastleggen van deze bijzondere periode. Of dit nou tijdens of na de zwangerschap is. Of misschien als de kinderen al wat ouder zijn. 

Mijn manier van fotograferen is kenmerkend aan de ongedwongenheid. Geen geposeerde shots, geen kunstlicht. Liever puur en echt, juist hierin zie ik zoveel schoonheid. Ook blijf ik heel dichtbij jullie realiteit en beleving waardoor de foto’s helemaal blij jullie passen. Als je na een aantal jaar eens terugkijkt kun je je weer helemaal in dat moment wanen.  

Ik werk rustig en neem uitgebreid de tijd of je nou zwanger bent of net bevallen van je kindje. Ik zorg voor een fijne ontspannen sfeer. Broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom! 

1. New life luxe

Zwangerschaps of Newborn reportage
Alle door mij geselecteerde beelden (100+)
Cadeau: Mini album 15×15 met 8 spreads

329

2. New life luxe combi

2 uitgebreide reportages
Zwangerschaps en Newborn. 
Alle door mij geselecteerde beelden (250+)
Cadeau: Mini album 15×15 met 8 spreads
20% pakketkorting

529

3. Family "milestone" jaarpakket

Elk jaar 2 of 4 korte reportages bij jou thuis
20 foto’s per shoot
Elk jaar een fotoalbum

Vraag de brochure aan

*Prijzen incl. btw excl. reiskosten (40 c p/km)

Zwangerschapsreportage “luxe” met Zaripha Brandes van Soulworkstudios

Kennismaken?

Kennismaken kan op de manier die jij fijn vind, wij kunnen een telefoongesprek of zoomcall inplannen. En ik ben goed benaderbaar via mijn email en Instagram.