Een nieuw leven, puur kwetsbaar en intiem vastgelegd.

nieuw leven

In een wereld zo groot, waar alles zo snel gaat en de tijd nooit stilstaat, is het contrast zo groot als ik kleine handjes en voetjes mag fotograferen. De prilheid, de kwetsbaarheid en daarnaast het geluk van een nieuw leven in een gezin. Zo waardevol om daar een reportage van te kunnen bewaren. Zodat deze momenten klein en groot voor altijd bewaard zullen blijven. 

Door mijn manier van fotograferen leg ik juist deze kleinste details vast, en de momenten samen. Geen studio, geen poseren. Het echte leven. Dat is het puurste.

De eerste keer dat ik de foto's zag was ik ontroert. Ik wist niet dat ik er zo uit kon zien op foto’s, ik ben normaal best kritisch en niet snel blij met foto’s van mijzelf. Maar Laura wist mij op mijn mooist vast te leggen en daar ben ik haar echt heel erg dankbaar voor. Ze is een natuur talent!"

Werkwijze

Ben je in verwachting? Of heb je een pasgeboren kindje? Van harte gefeliciteerd! Als fotograaf geniet ik onwijs van het vastleggen van deze bijzondere periode. Of dit nou tijdens of na de zwangerschap is. 

Nadat jullie mij hebben benaderd plannen wij een moment waarop ik naar jullie toe kom, of spreken wij een locatie af waar wij de reportage zullen maken. Mijn manier van fotograferen is kenmerkend aan de ongedwongenheid. Geen geposeerde shots, geen kunstlicht. Liever puur en echt, juist hierin zie ik zoveel schoonheid. Ook blijf ik heel dichtbij jullie realiteit en beleving waardoor de foto’s helemaal blij jullie passen. Als je na een aantal jaar eens terugkijkt kun je je weer helemaal in dat moment wanen.  

Ik werk rustig en neem uitgebreid de tijd of je nou zwanger bent of net bevallen van je kindje. Ik zorg voor een fijne ontspannen sfeer. Broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom! 

New life luxe combi

2 uitgebreide reportages
Zwangerschaps en Newborn. 
Alle door mij geselecteerde beelden (250+)
Cadeau: Mini album 15×15 met 8 spreads
20% pakketkorting

529

New life luxe

Zwangerschaps of Newborn reportage
Alle door mij geselecteerde beelden (100+)
Cadeau: Mini album 15×15 met 8 spreads

 

329

New life small

Zwangerschaps of Newborn reportage
30 digitale beelden

 

229

Geboorte

Ik ben mij aan het verdiepen in de technieken van geboortefotografie. Hiervoor volg ik momenteel training en scholing. Benieuwd wat ik hierin voor jou kan betekenen? Neem dan even contact op. 

*Prijzen incl. btw excl. reiskosten (50 c p/km)

Zwangerschapsreportage “Luxe” met Zaripha Brandes van Soulworkstudios

Kennismaken?

Kennismaken kan op de manier die jij fijn vind, wij kunnen een telefoongesprek of zoomcall inplannen. En ik ben goed benaderbaar via mijn email en Instagram.