Bouw een ijzersterke online brand

Als ondernemer ben je dagelijks bezig met jouw passie. Jij weet als geen ander de toegevoegde waarde van jouw dienst/product, maar het is soms best een uitdaging om dit over te brengen op (toekomstige) klanten.

• Merk je dat je vastloopt met het vertellen van jouw brand-story?
• Weet je niet waar je moet beginnen en hoe jij je kunt onderscheiden tussen alle andere (online) ondernemers?

• Of ben je gewoon toe aan nieuwe, krachtige  voor jouw bedrijf? 

In een tijd waarin social media niet meer weg te denken is, is het belangrijk om ook online jezelf te laten zien. Zonder woorden, maar met sprekende beelden. 

Foto’s kunnen zoveel zeggen over jou als ondernemer. Een foto dient jouw klant gelijk een bepaald gevoel te geven over wie jij als ondernemer bent. Ik begeleid jou stap voor stap naar een krachtige visuele uitstraling voor jouw bedrijf.

Diensten

Draag jouw visie en persoonlijkheid uit op beeld. Hierdoor spreek je jouw ideale klanten aan en maak je op een authentieke manier contact met jouw doelgroep. Ik biedt verschillende pakketten aan en ik maak pakketten op maat als dat gewenst is. 

Een belangrijk onderdeel in mijn werkwijze is coaching. In de personal branding trajecten is dit een vast onderdeel en daarnaast bied ik 1-op-1 sessies aan. 

Sfeerfoto’s en studiobeelden, het is allemaal mogelijk. Mijn kracht zit in het uitdragen van een beleving die jouw product biedt. Potentiële klanten overtuig je door een beleving aan te bieden. Laat mensen zichzelf visualiseren met jouw product door sfeerfoto’s te laten maken waar iedereen zichzelf mee wil identificeren. 

Van stilte retreats tot productlanceringen. Leg deze momenten vast. Het is niet alleen een fijne herinnering voor jezelf en de aanwezige. Het is ook een manier om nieuwe klanten aan te spreken. Ik breng de sfeer over op beeld. Geruisloos als dat nodig is door de nieuwste techniek van een stille camera. 

Creatief, intuïtief en holistisch

Ik merk heel sterk dat mijn stijl een bepaalde doelgroep aan spreekt. Het valt niet te schikken onder 1 noemer, en dat wil ik ook niet. Ik werk voornamelijk coaches, yogi’s, therapeuten en healers of ondernemers met een interesse in bewust leven, zelfontwikkeling en spiritualiteit. Deze doelgroep past bij mijn persoonlijke interesses. Ik heb er bewust voor gekozen om mij hier in te specialiseren omdat er juist dan echt magie ontstaat tijdens de shoots, en ik mijn kennis op het gebied van coachen super fijn kan inzetten! Heb jij al zin in jouw shoot?

Kennismaken?

Ik nodig je graag uit voor een kennismaking in mijn studio. Laat vooraf even weten wanneer je wilt komen, dan zorg ik dat er koffie klaarstaat.