Ontdek hoe jij jouw bedrijf zichtbaar kan maken

level up

Als ondernemer ben je dagelijks bezig met jouw bedijf, jij weet als geen ander de toegevoegde waarde van jouw dienst of product. In een tijd waarin social media niet meer weg te denken is het belangrijk om ook online jezelf te laten zien. Zonder woorden, maar met sprekende beelden. 

Foto’s kunnen zoveel zeggen over jouw bedrijf. Samen gaan wij onderzoeken waarvoor jij staat, wat is jouw doel? En wat wil je uitstralen in je foto’s? Uitstraling is ontzettend belangrijk. De eerste indruk is iets wat cruciaal is bij klantenbinding. Wees zichtbaar, professioneel maar vooral; jezelf.

Mijn zakelijke aanbod op de site richt zich veelal op zpp’ers. Grotere organisaties of producties kunnen een offerte aanvragen via de onderstaande knop. 

Creatief, intuïtief en holistisch

Ik merk heel sterk dat mijn stijl een bepaalde doelgroep aan spreekt. Het valt niet te schikken onder 1 noemer, en dat wil ik ook niet. Ik werk voornamelijk coaches, yogi’s, therapeuten en healers of ondernemers met een interesse in bewust leven, zelfontwikkeling en spiritualiteit. Deze doelgroep past bij mijn persoonlijke interesses. Ik heb er bewust voor gekozen om mij hier in te specialiseren omdat er juist dan echt magie ontstaat tijdens de shoots, en ik mijn kennis op het gebied van coachen super fijn kan inzetten! Heb jij al zin in jouw shoot? 

Personal branding

Draag jouw visie en persoonlijkheid uit op beeld. Hierdoor spreek je jouw ideale klanten aan en maak je op een authentieke manier contact met jouw doelgroep. Ik biedt verschillende pakketten aan en ik maak pakketten op maat als dat gewenst is. 

Of je nou groots uitpakt met visagie en stylingadvies, of alleen een upgrade van je huidige foto’s wenst. Het kan allemaal! 

Bekijk hier de pakketten >

Productfotografie

Sfeerfoto’s en studiobeelden, het is allemaal mogelijk. Mijn kracht zit in het uitdragen van een beleving die jouw product biedt. Potentiële klanten overtuig je door een beleving aan te bieden. Laat mensen zichzelf visualiseren met jouw product door sfeerfoto’s te laten maken waar iedereen zichzelf mee wil identificeren. 

Meer over productfotografie >

Retreats en events

Van stilte retreats tot productlanceringen. Leg deze momenten vast. Het is niet alleen een fijne herinnring voor jezelf en de aanwezige. Het is ook een manier om nieuwe klanten aan te spreken. Professionele foto’s trekken (voor zakelijke doeleinden) veel meer aan dan snelle telefoonfoto’s. Ik stem mijn compositie en instellingen zo af dat het helemaal past bij de sfeer die op dat moment voelbaar is. Ik breng de sfeer over op beeld. Geruisloos als dat nodig is door de nieuwste techniek van een stille camera. 

Meer over fotografie op evenementen >

Kennismaken?

Kennismaken kan op de manier die jij fijn vind, wij kunnen een telefoongesprek of zoomcall inplannen. En ik ben goed benaderbaar via mijn email en Instagram. 

Ervaring van Holistisch vrouwencentrum Dana

We hadden een hele fijne en gezellige middag samen met Laura in ons Holistisch Geboorte , Vrouwenzorg & Opleidingen Centrum Dana. We hebben nu een beeldbank met pachtige sfeervolle foto’s. Laura werkt snel en heeft een goed oog voor sfeer. Ze stelt mensen op hun gemak en weet mooie, liefdevolle momenten te vangen. Heel blij en dankbaar!