Bouw een ijzersterke online brand

Als ondernemer ben je dagelijks bezig met jouw bedijf, jij weet als geen ander de toegevoegde waarde van jouw dienst of product. In een tijd waarin social media niet meer weg te denken is het belangrijk om ook online jezelf te laten zien. Zonder woorden, maar met sprekende beelden. 

Foto’s kunnen zoveel zeggen over jouw bedrijf. Samen gaan wij onderzoeken waarvoor jij staat, wat is jouw doel? En wat wil je uitstralen in je foto’s? Uitstraling is ontzettend belangrijk. De eerste indruk is iets wat cruciaal is bij klantenbinding. Wees zichtbaar, professioneel maar vooral; jezelf.

Creatief, intuïtief en holistisch

Ik merk heel sterk dat mijn stijl een bepaalde doelgroep aan spreekt. Het valt niet te schikken onder 1 noemer, en dat wil ik ook niet. Ik werk voornamelijk coaches, yogi’s, therapeuten en healers of ondernemers met een interesse in bewust leven, zelfontwikkeling en spiritualiteit. Deze doelgroep past bij mijn persoonlijke interesses. Ik heb er bewust voor gekozen om mij hier in te specialiseren omdat er juist dan echt magie ontstaat tijdens de shoots, en ik mijn kennis op het gebied van coachen super fijn kan inzetten! Heb jij al zin in jouw shoot? 

Kennismaken?