Geef een boost aan jouw business!

Als ondernemer ben je dagelijks bezig met jouw bedijf, jij weet als geen ander de toegevoegde waarde van jouw dienst of product. In een tijd waarin social media niet meer weg te denken is het belangrijk om ook online jezelf te laten zien. Zonder woorden, maar met sprekende beelden. 

Foto’s kunnen zoveel zeggen over jouw bedrijf. Samen gaan wij onderzoeken waarvoor jij staat, wat is jouw doel? En wat wil je uitstralen in je foto’s? Uitstraling is ontzettend belangrijk. De eerste indruk is iets wat cruciaal is bij klantenbinding. Wees zichtbaar, professioneel maar vooral; jezelf.

Mijn zakelijke aanbod richt zich voornamelijk op zzp’ers maar ik fotografeer ook regelmatig bij grotere bedrijven. Lees hieronder meer over mijn aanbod, kom je er niet uit? Ik denk graag met je mee. 

Portret shoot

Nieuwe foto om een toffe baan binnen te halen? Of je website vernieuwen met wat foto’s. Een korte shoot, en snel de foto’s tot je beschikking? Dan is dit pakket geschikt voor jou.  

Branding shoot

Boost your business met het branding pakket. Laat zien waar jouw merk voor staat. Met het branding pakket creëer je een mooie frisse content voor je website of social media kanalen. 

Beeldbank shoot

Al het materiaal voor een goede instagram, en een complete website. Met het beeldbank pakket kun je een hele tijd vooruit. De perfecte balans tussen zakelijk en persoonlijk. 

Op maat

Passen jouw wensen niet binnen de pakketten? Of wens je een pakket voor meerdere personen. Ik hanteer een vast uurtarief. We kunnen online even sparren, maar je kunt ook een offerte aanvragen.

Ervaringen

Voorafgaand de shoot had ik heel fijn contact met Laura. Ik merkte dat Laura zelf ook veel zin had in de shoot, ik mocht wensen doorgeven en daar zocht zij een passende locatie bij uit. Daarnaast kreeg ik tips om mijzelf voor te bereiden op de shoot. Iets wat ik heel fijn vond, omdat ik nooit eerder een shoot had gedaan. Tijdens de shoot voelde ik mij erg op mijn gemak. Laura was heel ontspannen, gaf opnieuw tips en tussendoor mocht ik al wat beelden zien. Hier werd ik extra enthousiast door en gaf vertrouwen dat er mooie beelden tussen zaten. Enkele dagen na de shoot kreeg ik de beelden binnen. Het gaf mij meteen inspiratie om mijn site en social media een boost te geven! Het zijn beelden geworden waar ik lange tijd mee voort kan, maar na deze shoot weet ik zeker dat ik dit nog een keer wil doen! Het is zo waardevol!

Nicole | Kindercoach

Scroll naar beneden voor voorbeelden!