Soulful branding
coaching

✔ Ontdek je diepste verlangen
✔ Doorbeek blokkades en negatieve overtuigingen
✔ Bouw aan een authentieke visuele uitstraling voor jouw bedrijf
✔ Laat jezelf moeiteloos zien op social media

Een coachingtraject voor bewuste vrouwelijke ondernemers die hun visuele uitstraling vanuit hun kern willen vormgeven

Dit traject is gericht op het opbouwen van een krachtige missie en visuele uitstraling die écht vanuit jouw hart komt. Dit betekent dat we in de eerste sessies gelijk naar binnen keren. Aandacht voor jouw binnenwereld, waar jouw diepste verlangens en kernwaarden (misschien nog verborgen) liggen. Dit doen we door middel van meditaties en specifieke oefeningen, zoals een opstelling om jouw verlangens te ontdekken.

In de opstelling komen hindernissen en hulpbronnen aan bod. De hindernissen en blokkades kunnen we in de daarop volgende sessies verder analyseren en doormiddel van een loslaat oefeningen doorbreken. Als het inzichtelijk is wat jou drijft, wat jou uniek maakt als ondernemer en vanuit welke waarde jij bent (of wil) gaan ondernemen, kunnen we vanuit jouw diepste verlangen werken aan een meer praktische benadering: het opbouwen van jouw visuele uitstraling. 

Tijdens de sessies wordt er gewerkt vanuit een holistisch oogpunt waarin ik jou als therapeut en branding expert begeleid om alle aspecten van jou te verweven in het opbouwen van jouw branding. Ik stel de juiste vragen, houd je soms een spiegel voor en begeleid je vanuit liefde naar meer verbinding met jouw ondernemersdroom. We werken zo naar een visuele uitstraling die past bij jou en laat zien wie jij echt bent.

Dit traject omvat 7 sessies van 1,5 uur. Dit is inclusief de intake en het evaluatiegesprek. De kosten voor een traject staan onderaan de pagina vermeld. Mocht je een kleinere coachingsvraag hebben sta ik ook voor jou klaar. Het is mogelijk om losse 1;1 sessies te boeken. De sessies kunnen online en in mijn praktijkruimte plaatsvinden. 

Investeer in jezelf en creëer de visuele uitstraling die jouw dromen representeert. 

Door samen te werken aan jouw visuele uitstraling en je te verbinden met je kern, zul je niet alleen meer impact maken met het mooie werk dat je doet, maar ook een dieper begrip krijgen van je eigen waarden en verlangens. Met dit traject ontdek je belemmerende overtuigingen en blokkades die je visuele uitstraling in de weg staan en leer je praktische stappen te zetten om jouw visuele branding op te bouwen. Het resultaat? Een authentieke en aantrekkelijke online aanwezigheid die resoneert met jouw doelgroep en helpt bij het bereiken van jouw zakelijke doelen. 

Plan een call of kom langs in de studio

Ben jij klaar om vanuit jouw hart te werken en impact te maken met jouw missie? Laten we samen jouw diepste verlangen en kernwaarden ontdekken, belemmerende overtuigingen en blokkades doorbreken en jouw unieke visuele uitstraling opbouwen. Plan nu een kennismakingsgesprek in en ontdek hoe dit traject jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Werk vanuit jouw kracht, op jouw voorwaarden en verbind je vanuit deze positie met jouw doelgroep.

Mijn specialisaties

Ondernemen als HSP of HSS

Er komen veel dingen kijken bij het ondernemerschap. Als hoog sensitief of gevoelig persoon kan dit nog wel eens uitdagingen met zich mee brengen. Het kan zijn dat je je snel uitgeblust voelt of het overzicht verliest. Met de juiste tools leer je jouw grenzen beter te bewaken zodat je lichter kunt ondernemen.

Visuele uitstraling & sfeer overbrengen

Door mijn achtergrond als branding fotograaf weet ik wat er nodig is om een goede branding op te bouwen. Zodat je impact kunt maken met jouw verhaal.

Energetisch werk

Ik heb mijn reiki diploma's en verwerk vanuit mijn achtergrond als holistisch therapeut ook energetisch werk in het traject.

Groen & Bewust

Ik houd mij graag bezig met pure voeding, verzorging en bewust leven. Ik werk veel met coaches, therapeuten, diëtisten en yogi's. Mijn achtergrond als maatschappelijk werker en holistisch therapeut dragen hier ook aan bij.

Veelgestelde vragen

Als je na de kennismaking voelt dat dit iets voor jou is plannen we samen het intakegesprek in. In dit gesprek ga ik samen met jou onderzoeken wat jouw hulpvraag is.  Vervolgens gaan wij samen een plan bespreken. Elke sessie zal anders worden ingevuld en is afgestemd op jouw hulpvragen. 

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Soms is de wens vanuit mijn klanten er om een dagdeel aan hun bedrijf te werken. Soms is het effectiever om 2-3 uur achter elkaar te werken dan losse sessies van een uur verspreiden over een maand. Dit stemmen wij in overleg af. 

Jazeker! Als het gericht is op het verbeteren van jouw bedrijf kun je dit als zakelijke kosten opvoeren. Dit zal ook op de factuur vermeld staan. 

Het is mogelijk om losse sessies te boeken. De investering hiervoor bedraagt €115 p/u. ex btw.

Liever een uitgebreid branding traject mét fotoshoot?

Het Soulful Branding Traject 

  • 7 coaching sessies online of in de praktijk (Lelystad)
  • 1x soulful branding fotoshoot van een halve dag om een uitgebreide beeldbank aan te maken voor jouw branding. (t.w.v. €1200)
  • Op werkdagen online ondersteuning via whatsapp.
  • Maken van een kleurenpallet
  • Verlangenopstelling verwerkt in de sessies.
  • Inzicht in merktaal, kleurgebruik, werken met canva en Instagram. 
  • Uitleg over online positionering en zichtbaarheid. 
  • Gratis gebruik van de Conscious Studio. 

De investering voor het traject is €2450 ex btw. 

Mijn praktijk is gevestigd in Holistisch Centrum Lelystad. Het adres is Kolkweg 20-36. Je kunt gewoon parkeren voor de deur.

Kom je met het OV? Dan kun je vanaf Lelystad Station de bus (nr. 1) richting Lelystad Haven nemen en uitstappen bij Bouwweg. Dan ben je er in een kwartiertje.