Retreats en events

Volledig nieuwe beeldbank

Helemaal offline kunnen zijn

ijzersterk Promotie
materiaal

Blik terug op magische momenten

Foto's van jou in actie met je klanten

Goed idee: foto's van je event of retreat:

Uren, weken of misschien zelfs maanden aan voorbereiding om alles in goede banen te leiden. Been there, done that. Ik organiseer jaarlijks een uitgebreide shoot-dag met alles er op en er aan. De voorbereidingen beginnen maanden van te voren al. En als het dan zover is, dan is de dag zo voorbij. Achteraf soms zo jammer dat het dan zo snel voorbij is. Ik probeer altijd zo bewust mogelijk in het moment aanwezig te zijn maar toch voelt het alsof de tijd letterlijk voorbij vliegt. Herkenbaar? 

Dit is dan ook precies de reden waarom ik het aan al mijn klanten adviseer om bij dit soort projecten een fotograaf in handen te nemen. Het is zo zonde van al je harde werk om niets tastbaars te hebben. In de drukte van de dag (of misschien dagen) is er vaak geen tijd om foto’s te maken van alles wat er gebeurt. En selfies maken terwijl je aan het spreken bent is wellicht ook niet het beste idee. Achter af vertel je je vrienden, familie en klanten over jouw ervaring, hoe fijn het was, hoe spannend het misschien ook wel voor je was. Hoe mooi is het als je dit verhaal kan vertellen met foto’s, een mooie galerij met foto’s die exact de sfeer van dat moment terug halen. Daar zit mijn kracht, en mijn uitdaging. 

Happy Client!

“Wauw, wat was het fijn dat Laura als fotograaf aanwezig was tijdens ons retreat! De rust die het mij gaf om me volledig te kunnen focussen op de deelnemers en de verdiepende workshops die ik gaf was echt heel fijn! Daarnaast hielp het mij ook op mijn mobiel links te laten liggen, omdat ik nu zelf geen foto’s tussendoor hoefde te maken. Hierdoor heb ik zelf nog meer genoten van het retreat en kon ik echt in het moment zijn. En dan de foto’s ontvangen waarbij de deelnemers en ikzelf ontspannen op de foto staan als mooie herinnering aan dit weekend voelt echt als een cadeautje! Echt een aanrader!” ย – Stephanie Benschop van Studio Holistic.ย