Reconnect your business

Eind van het jaar is het tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar. Een moment van reflectie, voor jezelf en jouw onderneming. Heel vaak rennen we maar door. Vandaag neem je de tijd voor jezelf.

Op 19 november  bundelen wij, Nicole, Miranda, Marlon en Laura, onze krachten, om jou als ondernemer samen te brengen met andere ondernemers en te ondersteunen in jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Wat is jouw verlangen en waar liggen jouw kwaliteiten? Waar laat jij je nog door tegenhouden? Door diverse workshops, waaronder een opstelling, kom je meer te weten over jouw verlangens en blokkades op persoonlijk en zakelijk vlak. Helderheid over deze thema’s zorgt er voor dat jij kunt gaan staan voor wie je bent. Het nieuwe jaar ingaat met een heldere kijk op jouw doelen en verlangens. Een frisse start met hernieuwde motivatie en energie.

Hét eendaagse business retreat van het najaar

Keer naar binnen, kijk terug op het afgelopen jaar, (her)ontdek jouw kracht.
Én werk aan nieuwe content voor jouw bedrijf door middel van een professionele business fotoshoot

Worstel je wel eens met de onderstaande gedachten?

‘Hoe kom ik er achter wat ik echt wil in mijn bedrijf?’
‘Waarom zou een klant mij of mijn product kiezen?’
‘Ik ervaar onzekerheid over mijn social media’
‘Ik durf de stap nog niet te nemen om mijn dromen achterna te gaan’.
‘Ik mis wel eens collega’s om mee te sparren.’
‘Hoe kan ik mij onderscheiden van de vele andere ondernemers?’
‘Hoe breng ik mijzelf en mijn verhaal naar buiten?’
‘Waar moet ik beginnen met alle doelen die ik heb?’

Wie zal je op deze business retreat zien?

Wat ontvang je op deze dag?

  • Een volledig verzorgde dag om vanuit de verbinding aan de slag gaan met verdiepende oefeningen, zodat jij helemaal in lijn met jouw verlangens onderneemt. Alles wordt tot in de puntjes geregeld zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. Je wordt totaal ontzorgd. De dag draait om jou.
  • Opstellingen In een opstelling maken wij visueel wat jij graag wilt, en het wordt zichtbaar wat jou hierin tegenhoud. Marlon helpt jou om zicht te krijgen op jouw blokkades en beperkende overtuigingen zodat je deze de aandacht kan geven die ze nodig hebben. Vrij van beperkingen en ready to flow! 
  • Intuïtieve fotoshoot In de middag, wanneer je meer zicht hebt op wat jij wilt uitstralen, gaat Laura met jou aan de slag om dit in beeld te brengen. Een shoot voor jezelf, maar ook om jou als ondernemer meer zichtbaar te maken. Zodra de foto’s echt passen bij wie jij bent, zul je merken dat het ondernemen, en het gebruiken van social media veel leuker en makkelijker gaat. Jij hoeft immers geen moeite te doen, je bent gewoon jezelf! Je ontvangt 5 persoonlijke foto’s en hebt de optie om meer fotos bij te bestellen uit de galerij. Daarnaast ontvang je ook de foto’s van de dag zelf, waar je zelf ook opstaat. Zo heb je extra veel foto’s.
  • Workshop Een blik vol ontwikkeling In de middag gaan we concreet aan de slag met jouw verlangen. Hoe ziet dit verlangen er concreet voor jou uit? Wat betekent dit voor jouw doelen?
    We geven je tools om deze doelen ook daadwerkelijk te gaan bereiken. Zodat het niet bij dromen blijft, maar je werkelijk in actie komt.
  • Netwerk met andere inspirerende ondernemers. Samen ga je sparren over jouw bedrijf. Waar wil je naar toe? En wat of wie heb je nodig? Er ontstaan vaak mooie samenwerkingen die erg waardevol zijn voor het ontwikkelen van jouw bedrijf.
  • Uitgebreide lunch & onbeperkt lekkers Koffie en thee staat klaar, onbeperkt toegang tot tussendoortjes en er wordt gezorgd voor een uitgebreide vegetarische lunch. 

Praktische informatie

Zaterdag 19 november 2022
10.00 – 17.00 uur
Kolkweg 20-36 Lelystad

Agenda

10.00-10:30 inloop met wat lekkers
10.30 Opening
11.00 Check-in bij jezelf
11.30 Opstellingen
13:00 Verwen lunch


– Opsplitsen van de groep –


14:00 Start workshop ‘Een blik vol ontwikkeling’
14:00 Start intuïtieve fotoshoots in de studio van Laura
17.00 Afsluitende borrel
18:00 Einde

Investering

Voor de compleet verzorgde dag incl fotoshoot, lunch, goodiebag en trainingen betaal je €349.