Personal branding voor ondernemers

Voor wie

De belangrijkste marketing voor je bedrijf is jezelf laten zien, want dat is wat je bedrijf uniek maakt. Jouw klanten willen zien wie er achter al dat moois zit. 

"Bij Laura had ik maar een paar woorden nodig. Ze snapte precies wat ik bedoelde."

Voor holistische en intuïtieve ondernemers

Ik merk heel sterk dat mijn stijl een bepaalde doelgroep aan spreekt. Het valt niet te schikken onder 1 noemer, en dat wil ik ook niet. Ik werk voornamelijk coaches, yogi’s, therapeuten en healers of ondernemers met een interesse in bewust leven, zelfontwikkeling en spiritualiteit. Deze doelgroep past bij mijn persoonlijke interesses. Ik heb er bewust voor gekozen om mij hier in te specialiseren omdat er juist dan echt magie ontstaat tijdens de shoots, en ik mijn kennis op het gebied van coachen super fijn kan inzetten! Heb jij al zin in jouw shoot? 

beeldbank luxe

Volledige upgrade van je foto’s
3 uur fotografie
Strategiegesprek
Moodboard
Visagie en stylingadvies
Galerij met alle door mij geselecteerde beelden aangeleverd (200+)

Investering

€749

Investering

€599

Beeldbank

Volledige upgrade van je foto’s
3 uur fotografie
Strategiegesprek
Moodboard
Galerij met alle door mij geselecteerde beelden aangeleverd (200+)

Branding

Upgrade je huidige fotogalerij
1,5 uur fotografie
Kennismakingsgesprek
40 beelden die je zelf kan uitkiezen uit een online galerij

Investering:

€399

Ga met je muis op de foto’s staan om de prijzen te bekijken | *Prijzen ex. btw en reiskosten (50 c p/km)

Visagie en styling is ook los bij de pakketten te boeken vanaf €150 voor een natural makeup look en haarstyling. Alle visagie is cruelty-free en vegan. 

Branding shoot voor Sanne van  @yoga_puur_breda

Werkwijze

Veel ondernemers die bij mij komen vinden het onwijs spannend om zichzelf écht te laten zien.  Voor veel mensen ook niet dagelijkse kost om voor de camera te staan. Ik ben mij er heel bewust van dat dit spannend is, ik vind het zelf nog steeds wel eens ongemakkelijk om voor de camera te staan. En juist dat stuk, de onzekerheid, de kwetsbaarheid. Die mag er zijn. Ik geloof erg in de balans tussen “donker” en “licht”. Ik hou niet van geretoucheerde plaatjes, er mag ook echtheid zijn. Als fotografe (met een achtergrond in coaching) zorg ik ervoor dat jij, met jouw kwetsbaarheden, relaxed voor de camera kan staan en er zelfs van kan genieten!

Een goede shoot valt of staat met een goede voorbereiding. Het begint hier op mijn site, waar je al wat leest over mij aanbod en werkwijze. Daarna komt het kennismakingsgesprek waarin wij samen gaan kijken welk pakket het meest geschikt is bij jouw wensen en of er een gezamenlijke klik is. Na ons kennismakingsgesprek gaat het creatieve proces van start, samen moodboards maken en eindeloos inspiratie opdoen via o.a. Pinterest. Ben jij er klaar voor? Lets go. 

Branding shoot Marlous de Jong van @insideyogautrecht

Kennismaken?

Kennismaken kan op de manier die jij fijn vind, wij kunnen een telefoongesprek of zoomcall inplannen. En ik ben goed benaderbaar via mijn email en Instagram. 

Branding shoot Marlous de Jong van @insideyogautrecht

Branding shoot voor Sanne van  @yoga_puur_breda

Beeldbank shoot voor Margreeth van @atgreencollective

Branding shoot gecombineerd met lifestyle voor Yvonne van  @schmitz_juridische_dienstverl