Hi, wat leuk dat je er bent!

Mensen die mij kennen weten dat ik niet voor één gat te vangen ben. Ik had als klein meisje al veel hobby’s. Ik hou van afwisseling en dynamiek. 
Na mijn opleiding Maatschappelijk Werk ben ik gaan werken als casemanager en later als medisch maatschappelijk werker. 

Zo blijf ik mijzelf graag ontwikkelen en verdiep ik mij in psychologie, holistisch leven en duurzaamheid. Toen ik ging studeren hoefde ik niet lang na te denken wat ik ging doen. Ik wilde mensen begeleiden bij hun persoonlijke processen. In mijn 4-jarige HBO opleiding tot maatschappelijk werker heb ik mijzelf hierin ontwikkeld tot beroepsprofessional.  Tijdens mijn studie fotografeerde ik al veel als hobby. In mijn laatste jaar kwamen deze 2 samen. Ik mocht voor mijn minor naar Tanzania waar ik meewerkte aan een project voor vrouwenrechten en preventie van vrouwenbesnijdenis. Als fotograaf kon ik helpen om meer beeldmateriaal te verzamelen en zo ook via social media meer bewustwording te creëren over dit thema. 

Na mijn studie had ik de smaak te pakken en ben ik mij gaan specialiseren in fotografie. Al snel ging het balletje rollen, kreeg ik aanvragen via via en richtte mijn eigen bedrijf op. Daarnaast werkte ik toen ook nog in de medische revalidatie. Hier heb ik gezien hoe gebeurtenissen, waaronder ziekte, stress en verlies je leven flink op zn kop kunnen zetten. En hoe fijn het kan zijn als je hierbij de juiste begeleiding krijgt om jezelf weer terug te vinden, of jezelf opnieuw te leren kennen. 

Ik heb uiteindelijk eind 2021 besloten om volledig voor mijn eigen bedrijf te gaan. en vanuit daar op een holistische wijze mensen te begeleiden in hun proces. Of dit nou is met therapie of met fotografie. Beide kunnen hier een hele mooie tool in zijn. 

Ook heb ik vanaf maart 2022 samen met mijn moeder Lydia, Een eigen pand waarin wij therapie, fotografie en workshops geven. Als aanvulling op onze diensten verkopen wij producten in onze winkel The Conscious Store.  

Mijn achtergrond

Holistisch Therapie en coaching

Vanaf 2022 ben ik begonnen met de opleiding tot holistisch therapeut. Ik combineer nu mijn ervaring vanuit de medische wereld en de praktische hulpverlening met lichaamsgericht werk binnen mijn praktijk. 

Medisch maatschappelijk werk en pijnconsulent

Ik heb gewerkt als medisch maatschappelijk werker bij de afdeling Revalidatiegeneeskunde van het Amsterdam UMC en het Revalidatiecentrum Merem. Daarnaast heb ik gewerkt als pijnconsulent. Ik ben ben ervaren in het begeleiden van mensen met chronische pijnklachten. 

Casemanagment en persoonlijke begeleiding

Ik heb 5 jaar ervaring als ambulant begeleider en casemanager dagbesteding vanuit de gemeente Lelystad.

Lifestyle en branding fotografie

Vanaf 2020 werk ik als fotograaf binnen mijn eigen bedrijf. Ik heb zeer uiteenlopende opdrachten, van trouwfotografie tot een zakelijke reportage. 

Ontstaan van mijn bedrijf

Al vanaf kleins af aan ben ik met mijn camera’s in de weer. Zo begon ik op de basisschool met een kleine digitale camera en organiseerde ik de meest afschuwelijke fotoshoots met vriendinnen. De camera ging overal mee naartoe! Tot ik op de Hogeschool van Amsterdam kwam en ik voor een studiereis naar Marokko ging, toen werd het wel echt tijd voor een upgrade. En zo ging ik met mijn welverdiende spaargeld naar de Mediamarkt. Ik kocht een Canon Eos 1300D met giga zoomlens. Het vastleggen van deze reis en vooral de mensen daar gaf mijn zo’n heerlijk gevoel. Deze camera is jarenlang overal mee naar toe geweest, en al zeg ik het zelf, ik heb hiermee echt hele toffe beelden geschoten. De laatste bestemming van mijn trouwe Canon was Tanzania, waar ik drie maanden verbleef. Ik heb hier ontzettend veel gefotografeerd, en dit was ook het moment dat ik besloot hier meer mee te willen doen. Dus ik heb mijn trouwe Canon ingeruild voor de Sony A7R2 (en inmiddels een Sony A7iii erbij!). Het duurde niet lang voordat ik de eerste aanvragen binnen kreeg uit mijn netwerk. Toen het balletje eenmaal ging rollen kreeg ik het steeds drukker. Deze aanvragen gaven mij het zetje om alles officieel te maken. Zodoende werk ik nu als fotograaf en breidt mijn bedrijf zich steeds verder uit! 

MIJN VISIE

Ik leef en werk vanuit een holistische visie. Deze term ben je vast al vaak tegen gekomen op mijn site.

Holistisch werken met mensen betekent voor mij dat je naar de mens in het geheel kijkt. Simpel gezegd is holistisch werken kijken met een bredere bril naar een situatie. In mijn geval de mens. Wij hebben allemaal 5 holistische niveaus die heel nauwkeurig met elkaar samenwerken. 

  • Fysiek (lichamelijk)
  • Mentaal (gedachten, overtuigingen) 
  • Emotioneel (emoties, gevoelens)
  • Energetisch (je energiehuishouding, je grenzen)
  • Spiritueel (jouw systeem, dieper niveau van klacht, jouw essentie)

Alle niveaus zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar continue. Het één kan niet zonder het ander en een verandering op één niveau beïnvloedt alle andere niveaus. Zo kan het ook zijn dat een klacht die tot uiting komt op het ene niveau (bijvoorbeeld terugkerende hoofdpijn) niet de oorzaak in het fysieke systeem heeft, maar een gevolg is van een emotionele blokkade (bijvoorbeeld onverwerkte emoties). Daarom kijk ik altijd naar het gehele plaatje.