Hi, wat leuk dat je er bent!

Mensen die mij kennen weten dat ik niet voor één gat te vangen ben. Ik had als klein meisje al veel hobby’s. Ik hou van afwisseling dynamiek. Zo blijf ik mijzelf graag ontwikkelen en verdiep ik mij in psychologie, holistisch leven en duurzaamheid. Toen ik ging studeren hoefde ik niet lang na te denken wat ik ging doen. Ik wil mensen helpen of begeleiden bij hun persoonlijke processen. In mijn 4-jarige HBO opleiding tot maatschappelijk werker heb ik mijzelf hierin ontwikkeld tot beroepsprofessional.  In de tussentijd heb ik ook al veel mogen fotograferen. Ik ontdekte al vrij snel dat ik het nodig heb om meerdere dingen te kunnen doen, dat ik de ruimte nodig heb om mij op meerdere vlakken te kunnen ontwikkelen. Om deze reden ben ik naast mijn toenmalige baan in de medische revalidatie begonnen met mijn fotografie bedrijf. 

Vanaf 1 februari 2022 werk ik fulltime als ondernemer. Maar alleen fotografie? Nope, ik heb nog zoveel meer interesses. Het Maatschappelijk werk vind ik nog steeds onwijs leuk en interessant. Daarom ben ik sinds kort ook coaching voor ondernemers en particulieren gaan aanbieden binnen mijn bedrijf.  

Ook heb ik samen met mijn moeder Lydia, Een holistische webshop, The Conscious Store. 

achtergrond

Maatschappelijk werk

Ik heb gewerkt als medisch maatschappelijk werker bij de afdeling Revalidatiegeneeskunde van het Amsterdam UMC en het Revalidatiecentrum Merem.

Pijnconsulent

Bij Merem Medische revalidatie heb ik gewerkt als pijnconsulent. Ik ben ben ervaren in het begeleiden van mensen met chronische pijnklachten. 

Ambulant begeleider

Ik heb 5 jaar ervaring als ambulant begeleider en casemanager dagbesteding vanuit de gemeente Lelystad.

Fotografie

Vanaf 2020 werk ik als fotograaf binnen mijn eigen bedrijf. Ik heb zeer uiteenlopende opdrachten, van trouwfotografie tot een zakelijke reportage. 

Ontstaan van mijn bedrijf

Al vanaf kleins af aan ben ik met mijn camera’s in de weer. Zo begon ik op de basisschool met een kleine digitale camera en organiseerde ik de meest afschuwelijke fotoshoots met vriendinnen. De camera ging overal mee naartoe! Tot ik op de Hogeschool van Amsterdam kwam en ik voor een studiereis naar Marokko ging, toen werd het wel echt tijd voor een upgrade. En zo ging ik met mijn welverdiende spaargeld naar de Mediamarkt. Ik kocht een Canon Eos 1300D met giga zoomlens. Het vastleggen van deze reis en vooral de mensen daar gaf mijn zo’n heerlijk gevoel. Deze camera is jarenlang overal mee naar toe geweest, en al zeg ik het zelf, ik heb hiermee echt hele toffe beelden geschoten. De laatste bestemming van mijn trouwe Canon was Tanzania, waar ik drie maanden verbleef. Ik heb hier ontzettend veel gefotografeerd, en dit was ook het moment dat ik besloot hier meer mee te willen doen. Dus ik heb mijn trouwe Canon ingeruild voor de Sony A7R2 (en inmiddels een Sony A7iii erbij!). Het duurde niet lang voordat ik de eerste aanvragen binnen kreeg uit mijn netwerk. Toen het balletje eenmaal ging rollen kreeg ik het steeds drukker. Deze aanvragen gaven mij het zetje om alles officieel te maken. Zodoende werk ik nu als fotograaf en breidt mijn bedrijf zich steeds verder uit!