Welkom

Mijn naam is Laura Visser, dat wist je waarschijnlijk al door mijn website aan te klikken. Ik werk als allround fotograaf door heel Nederland. Ik richt mij voornamelijk op bedrijven waarbij ik samen met ondernemende mensen werk aan een goede krachtige branding. Daarnaast ben ik werkzaam als familie en lifestyle fotograaf. Dit is een breed begrip en dat maakt mijn werk juist zo onwijs leuk. Ik fotografeer zwangere vrouwen, gezinnen, pasgeboren kindjes en bruiloften. 

Ontstaan van mijn bedrijf

Al vanaf kleins af aan ben ik met mijn camera’s in de weer, gelukkig hebben mijn camera’s in de tussentijd behoorlijke upgrades gehad. Zo begon ik op de basisschool met een super leuke digitale camera en organiseerde ik de meest afschuwelijke fotoshoots met vriendinnen. De camera ging overal mee naartoe! Tot ik op de hogeschool kwam en ik voor een studiereis naar Marokko ging, toen werd het wel echt tijd voor een upgrade. En zo ging ik met mijn welverdiende spaargeld naar de Mediamarkt. Ik kocht een Canon Eos 1300D met giga zoomlens en de standaard kit lens. Deze jarenlang overal mee naar toe geweest, en al zeg ik het zelf, ik heb hiermee de mooiste beelden geschoten. De laatste bestemming van mijn trouwe Canon was Tanzania, waar ik drie maanden verbleef. Ik heb hier ontzettend veel gefotografeerd, en dit was ook het moment dat ik besloot hier meer mee te willen doen. Dus ik heb recent mijn trouwe Canon ingeruild voor de nieuwe Sony A7R2. Het duurde niet lang voordat ik de eerste aanvragen binnen kreeg uit mijn netwerk. Toen het balletje eenmaal ging rollen kreeg ik het steeds drukker. Deze aanvragen gaven mij het zetje om alles officieel te maken. Zodoende werk ik nu parttime als fotograaf en breidt mijn bedrijf zich steeds verder uit! Misschien zie ik jou binnenkort wel voor een shoot?

Wat ik doe naast fotografie...

Ik krijg wel eens de vraag of ik fulltime als fotograaf wil werken, het antwoord is nee! Begrijp mij niet verkeerd, ik hou van fotograferen en besteed vele uren aan deze passie. Ik wil mij verdiepen in de nieuwste technieken en gear. Maar ik heb nog zoveel meer hobby’s en passies. Zo ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker en begeleid ik mensen bij hun revalidatie in het ziekenhuis. Deze baan geeft mij zoveel uitdaging, kennis en voldoening dat ik deze minstens zo leuk vind! Ik ben iemand die altijd ondernemend is geweest. Mensen die mij goed kennen weten dat ik nooit met een ding tegelijk bezig ben. Ik ben ondernemend en houd van dynamiek. Dit richt zich bij mij veelal naar binnen. Ik vind persoonlijke ontwikkeling onwijs belangrijk. Ik verdiep mij bijvoorbeeld in ayurveda, holistisch leven en duurzaamheid. Ik schrijf blogs over deze thema’s, dit lees je op mijn andere platform groenebubbel.nl.