Trouwfotografie

Bij mij, Laura Visser, kun je ook terecht voor professionele trouwfotografie. Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf om jullie grote dag vast te leggen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Voor meer informatie kun je je gegevens achterlaten op het contactformulier. Dan zorg ik dat wij geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen. Ik vind wederzijds vertrouwen ontzettend belangrijk bij trouwfotografie. Daarom geef ik jullie, en mijzelf na de (vrijblijvende) kennismaking rustig de tijd om alle informatie te laten bezinken en te besluiten of wij met elkaar in zee zullen gaan. 

Let op: In 2021 neem ik nog een beperkt aantal boekingen aan. 

Meer aanbod?

Ik werk als allround fotograaf. Dat betekent dat ik naast mijn reguliere aanbod ook nog meer vormen van fotografie aanbiedt. Zo fotografeer ik regelmatig (huis)dieren, evenementen en doe ik aan food- en productfotografie. Op mijn Instagram @lauravisser.nl schrijf ik o.a. blogs voor bedrijven die zich richten op duurzaam en natuurlijk leven, je zal op mijn Instagram of website www.groenebubbel.nl regelmatig productfoto’s voorbij zien komen. 

Daarnaast sta ik open voor rouw/afscheidsfotografie. Door mijn werk als medisch maatschappelijk werker is de laatst genoemde vorm van fotografie iets wat ik als zeer waardevol beschouw. 

Ook sta ik open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen. 

 

Meer werk van mij zie je hieronder.