capture a day in your life

Laten we het leven vastleggen!

De huidige maatschappij is de afgelopen jaren onwijs versneld. Tegenwoordig kun je 24/7 online zijn, en aanstaan. De dagen worden razendsnel gevuld en voor je het weet is de week weer voorbij. Soms zou je willen dat je de tijd even stil kon zetten. 

In een day of the life reportage leg ik jouw herinneringen, groot of klein, vast op beeld. Ik kom op locatie, of we kiezen er samen een uit. Een DITL reportage is uniek omdat het toont hoe jouw leven er uit ziet. Geen geposeerde foto’s maar pure, en intieme beelden van jouw leven. De schoonheid zit hem juist in de kleine details. Samen de baby voeden, een wandeling met je peuter, maar ook de huilbui. Fijne gesprekken met je geliefde of misschien wel jullie grote trouwdag? Of het nou gaat om een doodgewone dag of belangrijke mijlpalen.  Laat deze dagen vastleggen, de tijd gaat immers zo snel. Hoe mooi is het om de foto’s dan te hebben als herinnering?

 

Bekijk mijn tarieven hier

Gezin

Hoevaak komt het voor dat je het hele gezin bij elkaar hebt voor een foto en dan ook nog écht een mooie foto maakt? Vaak zijn dit soort momenten zeldzaam. 

Leg je gezin vast tijdens een gezinsshoot. Kom met een grote groep of misschien alleen als moeder en dochter? Er zijn verschillende pakketten dus er zit vast wel een bij waar jij jouw wensen in kwijt kunt. Het leuke aan een gezinsshoot is dat het niet gaat om het maken van de foto’s, maar om het maken van herinneringen. Door lekker naar buiten te gaan met elkaar is het vooral een gezellig tijd en zal je nauwlijks merken dat ik er ben. Zo krijg je de meest pure beelden. 

Nieuw leven / zwangerschap

In verwachting? Of een pasgeboren kindje? Van harte gefeliciteerd! Ik kom graag bij jullie op locatie om deze bijzondere en prille herinneringen met jullie nieuwe gezin vast te leggen zodat deze voor eeuwig blijven bestaan. Tijdens een lifestyle shoot leg ik jullie vast gewoon zoals jullie zijn. Puur, ongedwongen en echt. Hierdoor blijf ik heel dichtbij jullie realiteit en beleving waardoor de foto’s helemaal blij jullie passen. En zodat jullie jezelf in de foto’s herkennen. Dat is zo belangrijk als je over een aantal jaar weer eens terug kijkt naar de foto’s. Ik werk rustig en neem uitgebreid de tijd zodat er tussendoor rustig kan worden gevoed, gespeeld en soms getroost kan worden. Broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom! 

Liefde

Vier de liefde en laat jullie samen vastleggen op beeld. Hoe cool is het dat je samen oud bent en de foto’s van vroeger terug kan kijken, kan laten zien aan vrienden of misschien wel aan je kinderen later. Kleine en grootse momenten zijn er om herinnert te worden. Ik waardeer de eenvoud in de doodgewone dagen, de puurheid en vooral echte beelden. Geen #instaperfect of geposeerd. 

Ik ben er voor deze momenten, maar leg ook graag jullie mijlpalen vast. Een eerste huisje, trouwen, zwanger? Laat deze momenten vastleggen. Dat is zo waardevol voor later.