Capture your life

Foto's die een verhaal vertellen.

Lifestyle fotografie is er werkelijk voor iedereen die mooie foto’s wil laten maken. Of dit nou is om met je partner of gezin op de foto te gaan, of dat je zelf eens wat goede portretfoto’s wil. Eigenlijk is alles mogelijk. Het woord lifestyle slaat op mijn manier van fotograferen. Ik fotografeer niet veel in studio’s en ik ga juist graag er op uit met mijn klanten om foto’s te kunnen maken die echt en oprecht zijn. Of dit nou thuis met je partner, of met de familie wandelend over de heide. Voor alles rondom newborn/zwangerschap en geboorte lees je hier meer. 

Na een maand als compleet gezin hadden wij nog steeds geen foto met elkaar. Met twee kleine kinderen is dit ook een uitdaging. Toch is deze tijd zo bijzonder dat ik heel graag een tastbare herinnering wilde.

Ondanks dat het moeilijk was om ons allemaal tegelijk leuk op de foto te krijgen is het Laura gelukt. Ze had tijd, straalde rust uit en gaf ons tips om de mooiste houding aan te nemen. Er zaten uiteindelijk heel veel mooie foto’s tussen waarvan ik niet eens door had dat zij ze had gemaakt en juist zo mooi zijn. Als kers op de taart maakte zij voor ons een prachtig album. Om voor altijd te koesteren.

- Nicole, Max, Mace en Seth

Kennismaken?

Juist omdat ik geen “standaard” manier van fotograferen aanbied vind ik het belangrijk om ook voor de shoot al te werken aan een vertrouwensband. Dat begint met een kennismaking waarin wij samen onderzoeken of ik de juiste fotograaf voor jou ben. Ik luister graag naar jouw wensen en pas hier ook mijn manier van fotograferen (en nabewerken) op aan. 

Waarom lifestyle fotografie?


De huidige maatschappij is de afgelopen jaren onwijs versneld. Tegenwoordig kun je 24/7 online zijn, en aanstaan. De dagen worden razendsnel gevuld en voor je het weet is de week weer voorbij. Soms zou je willen dat je de tijd even stil kon zetten. In een fotoreportage leg ik jouw herinneringen, groot of klein, vast op beeld. Ik kom op locatie, of we kiezen er samen een uit. Een mijn fotoreportages zijn uniek omdat het toont hoe jouw leven er uit ziet. Geen geposeerde foto’s maar pure, en intieme beelden van jullie leven. Of je nou een groot gezin hebt, of dat je net bent gaan samenwonen. De schoonheid zit hem juist in de kleine details. Samen spelen, wandeling met je peuter, maar ook de huilbui, fijne gesprekken met je geliefde of misschien wel jullie grote (trouw)dag? Of het nou gaat om een doodgewone dag of belangrijke mijlpalen. Laat deze waardevolle momenten samen vastleggen, de tijd gaat immers zo snel. Hoe mooi is het om de foto’s dan te hebben als herinnering?

“Laura heeft een kalme energie om zich heen wat maakt dat ik mij snel op mijn gemak voelde”

Small

249
 • 25 foto's
 • 30 minuten fotografie

Medium

299
 • 40 foto's
 • 1 uur fotografie

Large

349
 • Alle foto's
 • 1,5 uur fotografie
 • De aangegeven tijd is een indicatie. Ik schat als fotograaf in of ik voldoende beelden heb gemaakt. 
 • Je ontvangt van mij tips over kleding en styling.
 • Ik kan meedenken over een locatie. 
 • Kies je pakket small, of medium. Dan kun je achteraf ook nog foto’s bijbestellen voor €10 per foto. 
 • Ik heb jurken beschikbaar in een client-closet. Deze worden vaak gebruikt bij zwangerschappsshoot maar kunnen ook bij een lifestyle shoot worden gebruikt. Dit is kosteloos. Je kunt de collectie in mijn instagram highlights bekijken. 
 • De prijzen zijn exclusief reiskosten van €0,40 cent per kilometer. 
 • Op mijn shoots zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. De foto’s kunnen gebruikt worden voor mijn site en social media. Als je dit liever niet hebt hoor ik dit graag schriftelijk of per email voor aanvang van de shoot. 
 • Je ontvangt de foto’s via Pixieset, een online gallerij. Hier kun je jouw favorieten een hartje geven en zo weet ik welke foto’s jij wenst te ontvangen. Als je klaar bent met jouw keuze stuur ik de foto’s toe en evt een aanvullende factuur voor de extra gekozen foto’s. 

Kennismaken?

Juist omdat ik geen “standaard” manier van fotograferen aanbied vind ik het belangrijk om ook voor de shoot al te werken aan een vertrouwensband. Dat begint met een kennismaking waarin wij samen onderzoeken of ik de juiste fotograaf voor jou ben. Ik luister graag naar jouw wensen en pas hier ook mijn manier van fotograferen (en nabewerken) op aan.