Dierbare herinneringen in beeld gebracht

Voor wie

Lifestyle fotografie is er werkelijk voor iedereen die mooie foto’s wil laten maken. Of dit nou is om met je partner of gezin op de foto te gaan, of dat je zelf eens wat goede portretfoto’s wil. Eigenlijk is alles mogelijk. Het woord lifestyle slaat op mijn manier van fotograferen. Ik fotografeer niet veel in studio’s en ik ga juist graag er op uit met mijn klanten om foto’s te kunnen maken die echt en oprecht zijn. Of dit nou thuis met je partner, of met de familie wandelend over de heide. Voor alles rondom newborn/zwangerschap en geboorte lees je hier meer. 

Ervaring

Prachtige foto's kregen wij van Laura! Ze weerspiegelen precies hoe we ons voelden tijdens de sessie met onze pasgeboren zoon. Vrolijk, liefdevol en op ons gemak.

Waarom lifestyle fotografie?


De huidige maatschappij is de afgelopen jaren onwijs versneld. Tegenwoordig kun je 24/7 online zijn, en aanstaan. De dagen worden razendsnel gevuld en voor je het weet is de week weer voorbij. Soms zou je willen dat je de tijd even stil kon zetten.ย In een day of the life reportage leg ik jouw herinneringen, groot of klein, vast op beeld. Ik kom op locatie, of we kiezen er samen een uit. Een mijn fotoreportages zijn uniek omdat het toont hoe jouw leven er uit ziet. Geen geposeerde foto’s maar pure, en intieme beelden van jullie leven. Of je nou een groot gezin hebt, of dat je net bent gaan samenwonen. De schoonheid zit hem juist in de kleine details. Samen spelen, wandeling met je peuter, maar ook de huilbui, fijne gesprekken met je geliefde of misschien wel jullie grote (trouw)dag? Of het nou gaat om een doodgewone dag of belangrijke mijlpalen. Laat deze waardevolle momenten samen vastleggen, de tijd gaat immers zo snel. Hoe mooi is het om de foto’s dan te hebben als herinnering?

Lifestyle

Een familieshoot voor 8 personen
349 incl btw / excl reiskosten
  • Cadeau: Mini album 15x15 met 8 spreads. Opmaak naar keuze
  • Uitgebreide reportage van maximaal 1,5 uur.
  • Alle geselecteerde beelden (100+)
  • 8 personen inclusief, โ‚ฌ15 per extra persoon
+ cadeau

Kennismaken?

Kennismaken kan op de manier die jij fijn vind, je bent van harte welkom op mijn kantoor. Maak hiervoor een afspraak via de email, of door te bellen naar 06-42531439.ย