I am ready to hear your story

Foto's die een verhaal vertellen.

Jouw unieke verhaal, laat het mij vertalen naar pakkende beelden. Ik zie het telkens weer als een uitdaging om unieke beelden te maken waarin jouw binnenwereld visueel wordt gemaakt. Sfeer, emotie en karakter. Dat wil ik graag terug zien in mijn foto’s. 

Ik werk vanuit een holistische visie, een unieke werkwijze waarin ik niet alleen het fysieke/zichtbare in beeld breng, maar waarbij ik mij ook focus op het verhaal erachter. Ik wil jou als geheel zien, jouw emoties, jouw karakter, jouw onzekerheden en kracht, de verbinding met elkaar. En dat terugbrengen op een foto. Zo komt een reportage echt tot leven en zul jij zelf, je partner of je gezin hierin herkennen. 

“Laura heeft een kalme energie om zich heen wat maakt dat ik mij snel op mijn gemak voelde”

Fotografie vanuit een holistische visie

De mens in zijn geheel, puur oprecht en zonder teveel poespas. Ik wil jou vastleggen zoals je bent. Ik wil jouw karakter en de sfeer van de situatie weerspiegelen in de beelden die ik maak. Dit doe ik door aan te sluiten, te luisteren en aandacht te schenken aan alles wat ik waarneem. Ik ben iemand die graag observeert en ik ben gevoelig voor wat er om mij heen gebeurt. Dit zorgt er vaak voor dat ik kleine, maar intieme, momenten op beeld weet te vangen. 

zakelijk

Personal branding
Beeldbank
Bedrijven
Retreats 

Motherhood

Lifestyle fotografie

Zwangerschap
Newborn
Familie

Bruiloft

Fotografie
Trouwalbums
Ontwerp kaarten

Wauw, wat ben ik blij dat ik Laura heb ontmoet! Afgelopen zomer heeft ze prachtige foto’s van mij gemaakt tijdens een branding shoot op de heide. Laura heeft een hele warme energie en denkt echt met je mee. Vooraf hebben we contact gehad over mijn ideeën. Toen ik de foto’s heb ontvangen was ik echt verrast en ontroerd. Laura heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het is een een cadeautje aan jezelf om een fotoshoot bij Laura te boeken!

Marlous de Jong

Kennismaken?

Juist omdat ik geen “standaard” manier van fotograferen aanbied vind ik het belangrijk om ook voor de shoot al te werken aan een vertrouwensband. Dat begint met een kennismaking waarin wij samen onderzoeken of ik de juiste fotograaf voor jou ben. Ik luister graag naar jouw wensen en pas hier ook mijn manier van fotograferen (en nabewerken) op aan.