Authentieke en oprechte beelden

De mens in zijn geheel, puur oprecht en zonder teveel poespas. Ik wil jou vastleggen zoals je bent. Ik wil jouw karakter en de sfeer van de situatie weerspiegelen in de beelden die ik maak. Dit doe ik door aan te sluiten, te luisteren en aandacht te schenken aan alles wat ik waarneem. Ik ben iemand die graag observeert en ik ben gevoelig voor wat er om mij heen gebeurt. Dit zorgt er vaak voor dat ik kleine, intieme, momenten op beeld weet te vangen. Je kunt bij mij terecht voor gezinsfoto’s, zwangerschap en newborn, bruiloften en meer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk mijn pakketten op de site of neem contact op.

Let me capture your story

Zakelijk

Personal branding
Beeldbank
Bedrijven
Retreats 

Motherhood

Familie
Koppels
Zwangerschap en Newborn
Cakesmash

Bruiloften

Fotografie
Pre-wedding shoot
Trouwalbums
Ontwerp kaarten

De Studio

Verhuur
Foto- en video-opnames 
Workshops
Events

Share in Balance
Share in Balance
Lees verder
Het was zo fijn werken met Laura. Van tevoren hebben we al veel contact gehad over de sfeer die we wilden neerzetten voor de shoot met het maken van een moodboard en ook het meedenken voor een mooie locatie. De shoot was ook heel leuk om te doen en nu ben ik heel erg trots en blij met het resultaat, deze foto’s kan ik heel erg mooi gebruiken voor mijn eigen bedrijf, met een hele mooie sfeer hoop ik de rust van yoga te kunnen overbrengen. Ook vanuit mijn omgeving krijg ik veel positieve feedback op het resultaat, dus dank je wel Laura.
Inside Yoga
Inside Yoga
Lees verder
Wauw, wat ben ik blij dat ik Laura heb ontmoet! Afgelopen zomer heeft ze prachtige foto's van mij gemaakt tijdens een branding shoot. Laura heeft een hele warme energie en denkt echt met je mee. Vooraf hebben we contact gehad over mijn ideeen. Toen ik de foto's heb ontvangen was ik echt verrast en ontroerd. Laura heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Ze is ook meegegaan met het retreatweekend dat heb georgansieerd. Wederom heeft Laura mijn verwachtingen overtroffen. Ze heeft het weekend op een prachtige manier weten vast te leggen. Haar fijne energie zorgt ervoor dat ik volledig mezelf kon zijn tijdens het maken van de foto's. De foto's zorgen nog elke keer voor een lach op mijn gezicht en een heel dankbaar gevoel!
Anelies Vlap
Anelies Vlap
Lees verder
Ik heb een branding photoshoot met Laura gedaan. De shoot was heel fijn en gezellig en de foto's zijn super mooi geworden! Laura is heel rustig, relaxed, enthousiast en betrokken en denkt goed mee. Zowel voor als tijdens en na de shoot. Ze kon zich goed inleven in waar ik als persoon en ondernemer voor sta en wat ik wil overbrengen/uitstralen en droeg hier allerlei ideeën voor aan. Ik voelde me meteen op m'n gemak bij haar en er was een heel ontspannen sfeer tijdens de shoot. Er was volop tijd en ruimte om verschillende dingen te proberen, verschillende soorten beelden te maken en samen voor het mooiste en beste resultaat te gaan. Ik heb nu een ruime collectie foto's voor mijn website en social media, waar ik echt super blij mee ben!
Retreat Yourself
Retreat Yourself
Lees verder
Ik heb een business shoot gedaan met Laura en dat was een supertoffe ervaring! Laura stelt je echt op je gemak, is heel relaxed en werkt erg prettig. Ik ben heel erg blij met de foto's die ze gemaakt heeft, echt een upgrade voor mijn website, social media en bedrijf. Dankjewel Laura!
Kelsey en Jonatan Boon
Kelsey en Jonatan Boon
Lees verder
De communicatie met Laura was fantastisch. Zowel voor tot tijdens en na onze bruiloft. Tijdens de bruiloft voelde het alsof een vriendin foto's aan het maken was, niet geforceerd gewoon prettig. Een maand geleden hebben we de foto's mogen ontvangen. Ze zijn zo mooi geworden! Aanrader!
Vorige
Volgende

Foto's die een verhaal vertellen

Jouw unieke verhaal, laat het mij vertalen naar pakkende beelden. Ik zie het telkens weer als een uitdaging om unieke beelden te maken waarin jouw binnenwereld visueel wordt gemaakt. Sfeer, emotie en karakter. Dat wil ik graag terug zien in mijn foto’s.