Evolve your Brand - 2021

Shoot, connect and inspire. Let's evolve together!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? 2021 is het jaar van verandering en vernieuwing. Dit jaar is het tijd voor een frisse start. En ik ga je daarbij helpen. Tijdens de netwerk & shoot bijeenkomst kom je weer even helemaal tot de kern. Wat is jouw missie en waar liggen jouw kwaliteiten? Vragen waar je wellicht het antwoord al op weet. Maar nu brengen we het glashelder in beeld. Door jouw eigen nieuwe brandingfoto’s en een vision board. Als de basis goed is, en je bent zelfverzekerd, straal je dit ook uit. Samen met andere inspirerende dames ga je deze dag inzetten om je bedrijf onder de loep te nemen en te kijken wat je wil in dit jaar en wat je achter je kan laten. Een mooi moment van reflectie, en opnieuw verbinden met je kracht. Want dan straal je echt. 

De gedachte achter....

Al sinds de start van mijn bedrijf ben ik aan het onderzoeken in hoeverre mijn werk als maatschappelijk werker gecombineerd kan worden met fotograferen. Niet een hele voor de hand liggende combi. Maar wel iets waar de behoefte naar groeit. Zeker tijdens/na een periode van veel onrust door het Corona virus is de behoefte aan wederzijdse support zo nodig.

Voor “Evolve your Brand” ben ik opzoek gegaan naar het creëren van een uniek aanbod waarin er ruimte is voor een stukje groei, maar ook rust, reflectie en inspiratie met andere ondernemers. En niet te vergeten een goede visuele upgrade voor je bedrijf. Ik leer je kennen en ga met jou aan de slag om unieke en persoonlijke beelden te creëren.

Evolve staat voor evalueren, transformeren. Dit is precies waarvoor dit event staat. Een intieme groep met vrouwelijke ondernemers die samen aan het werk gaan om elkaar te versterken. Doe jij mee? Er zijn 10 plekjes vrij. 

LEV

Wat ontvang je op deze dag?

  • Branding shoot t.w.v. 299: Een fotoshoot voor jouw brand! Inclusief 25 foto’s in hoge resolutie. Ik zoek naar een fijne afwisseling tussen portretfoto’s en foto’s waarin je niet poseert, vooral je ding doet.

  • Een workshop van Nicole van Nunen (t.w.v. 74,00). Connecten met jezelf, met je business en met andere vrouwelijke ondernemers. Ik bundel hierin mijn krachten met Nicole van NunenNicole is docent en coach en heeft recent haar eigen kaartspel ontwikkeld. In de workshop zullen jullie hier kennis mee maken. 

  • Visualiseer jouw droombusiness.  Vertel over je bedrijf, je plannen en dromen en luister naar die van een ander. We gaan visionboards maken. Een hele krachtige tool om je dromen en doelen te manifesteren. 

  • Reflecteren op de afgelopen maanden. Hoe was het eigenlijk voor jou, 2020? Hoe ben je 2021 gestart?

  • Netwerk met minimaal 12 andere inspirerende ondernemers. Samen ga je sparren over jouw droombusiness. Waar wil je naar toe? En wat of wie heb je nodig? Er ontstaan vaak mooie samenwerkingen die erg waardevol zijn voor het ontwikkelen van jouw business.
  • Een uitgebreide vegetarische lunch. Vers, puur en zonder toevoegingen! Er is een mogelijkheid om een volledige vegan lunch te krijgen. Laat dit ook even aan mij weten!
  • Geen zorgen om corona en een lockdown, ik heb bewust ruim voor uit gepland. En als het toch niet door kan gaan verplaats ik het kosteloos naar een nieuwe datum waarop iedereen kan. Lees ook even de algemene voorwaarden voor meer uitgebreide info!
  • Datum: Zaterdag 27 maart 2021