Leer surfen op de golven van het leven

365 dagen gelukkig, daar geloof ik niet in. In het leven kunnen dingen gebeuren die je flink onderuit schoppen, denk aan ziekte, verlies van een dierbare of een burn-out. Ik geloof wel in een juiste balans tussen draagkracht en draaglast. Bij ingrijpende gebeurtenissen kan het lastig zijn om zelfstandig deze balans te herstellen. Dan is het fijn om te kunnen praten over jouw situatie en samen te onderzoeken wat er nodig is om meer balans te ervaren.

Soms is er niet één specifieke aanleiding maar merk je al langer dat je niet helemaal lekker in je vel zit.  Uit deze negatieve gevoelens en gedachten kun je uiteindelijk veel halen. Het kan een signaal zijn van je lichaam dat je niet het juiste pad bewandeld, of structureel over je grenzen gaat. Dit besef is vaak veel te spannend en daardoor blijven mensen te lang hangen op een plek die eigenlijk niet meer past. Rigoreuze veranderingen zijn praktisch niet altijd haalbaar, maar kleine veranderingen kunnen al veel doen. In dit proces zal ik jou ondersteunen en begeleiden zodat jij jouw leven weer kunt gaan leven op jouw voorwaarden. 

Diensten

Live in mijn praktijk

Mijn praktijk is gevestigd in Holistisch Centrum Lelystad. De meeste sessies vinden hier plaats. Het is een rustige ruime locatie.

Online

Kom je niet uit de omgeving van Lelystad, of vind het prettiger om online een sessie aan te gaan? Dat kan telefonisch of (bij voorkeur) via zoom. 

Op locatie

Als coach werk ik ook ambulant. Dat wil zeggen dat ik op locatie kom als daar vraag naar is. 

Specialisaties

Loopbaan

Weet je niet welke kant je op moet met je werk, studie of bedrijf? En heb je het idee dat je vastloopt. Ik kan jou begeleiden in het vinden van de juiste route.

Ziekte, rouw en verlies

Ziekte kan je leven in een klap op zijn kop zetten. Door mijn achtergrond in de medische revalidatie kan ik jouw en jouw omgeving begeleiden bij het vinden van een nieuwe balans.

Leefstijl

Ben je op zoek naar meer rust en balans in jouw leven? En ervaar je dat het tijd is om aan jezelf te werken? Laten we dan samen aan de slag gaan om jouw lichaam en geest in harmonie te brengen.

Maatschappelijk werk

Begeleiding van mensen en organisaties bij knelpunten in arbeids- of privé situaties. Coaching, psychosociaal advies en bedrijfsmaatschappelijk werk.

Zakelijk

Ben je ondernemer en zou je wel graag met iemand willen sparren over de knelpunten binnen jouw bedrijf? Lees dan hier meer over mijn coachingsaanbod voor ondernemers.

Veelgestelde vragen

Na een korte kennismaking van 15 minuten plannen wij samen een intakegesprek. In dit gesprek ga ik samen met jou onderzoeken wat jouw hulpvraag is.  Vervolgens gaan wij samen een plan bespreken en zal ik jou adviseren over het geschatte aantal sessies. Elke sessie zal anders worden ingevuld en is afgestemd op jouw hulpvragen. Soms blijk je nog wat meer ondersteuning nodig te hebben, dan plannen we gerust nog een extra afspraak in. 

Een intake duurt 1 tot 1,5 uur. Een vervolgafspraak duurt gemiddeld 1 uur. 

Nee, momenteel niet. 

Dit bespreken wij samen in het intake gesprek en dit is afhankelijk van jouw situatie en jouw hulpvragen. 

Absoluut. Ik heb een geheimhoudingsplicht en dat betekent dat alles wat wij bespreken ook tussen ons blijft. Als ik wil overleggen met een derde partij zal ik hier altijd schriftelijk jouw toestemming voor vragen. 

Dit kan door te mailen naar info@laura-visser.nl of te bellen op werkdagen van 09:00-17:00 naar 0642531439

Een sessie kost €94,-. Het maakt niet uit of het een intake of een vervolgafspraak betreft. De ene keer zal de afspraak iets langer duren en soms zijn wij eerder klaar. Dit veranderd niets aan de prijs. Een kennismakingsgesprek is gratis

Het is belangrijk dat je een klik voelt met jouw coach. Om deze reden is het kennismakingsgesprek altijd gratis. Dit duurt ongeveer 15 minuten en op deze manier kunnen wij elkaar al een beetje beter leren kennen. 

Mijn praktijk is gevestigd in Holistisch Centrum Lelystad. Het adres is Kolkweg 20-36. Je kunt gewoon parkeren voor de deur.

Kom je met het OV? Dan kun je vanaf Lelystad Station de bus (nr. 1) richting Lelystad Haven nemen en uitstappen bij Bouwweg. Dan ben je er in een kwartiertje.