de weg naar lichter ondernemen

Diensten

Live in mijn praktijk

Mijn praktijk is gevestigd in Holistisch Centrum Lelystad. De meeste sessies vinden hier plaats. Het is een rustige ruime locatie.

Online

Kom je niet uit de omgeving van Lelystad, of vind het prettiger om online een sessie aan te gaan? Dat kan telefonisch of (bij voorkeur) via zoom. 

Op locatie

Als coach werk ik ook ambulant. Dat wil zeggen dat ik op locatie kom als daar vraag naar is. 

Wat leuk dat je er bent

Ik ben Laura Visser, Coach en Fotografe.

Ik ben een creatieve duizendpoot en heb een passie voor selfcare, bewust leven, fotografie en mentale gezondheid.

In mijn praktijk begeleid ik bewuste ondernemers in het vertellen van hun unieke en inspirerende ondernemersverhaal. 

Specialisaties

Branding

Jij weet als geen ander wat de waarde is van jouw bedrijf. Maar hoe ga je dit delen met potentiële klanten? En hoe bereik je je klanten? Door mijn achtergrond als branding fotograaf weet ik wat er nodig is om een goede branding op te bouwen. Zodat je impact kunt maken met jouw verhaal.

Groen & Bewust

Ik houd mij graag bezig met duurzaamheid en bewust leven. Ik werk het liefst met mensen die deze visie delen zodat wij samen de wereld een stukje mooier kunnen maken.

Werk/Prive balans

Ben je op zoek naar meer rust en balans in jouw leven? En ervaar je dat het tijd is om aan jezelf te werken? Laten we dan samen aan de slag gaan om jouw lichaam en geest in evenwicht te brengen.

Ondernemen als HSP'er

Er komen veel dingen kijken bij het ondernemerschap. Als hoog sensitief persoon kan dit nog wel eens uitdagingen met zich mee brengen. Het kan zijn dat je je snel uitgeblust voelt of het overzicht verliest. Met de juiste tools leer je jouw grenzen beter te bewaken zodat je lichter kunt ondernemen.

Veelgestelde vragen

Na een korte kennismaking van 15 minuten plannen wij samen een intakegesprek. In dit gesprek ga ik samen met jou onderzoeken wat jouw hulpvraag is.  Vervolgens gaan wij samen een plan bespreken en zal ik jou adviseren over het geschatte aantal sessies. Elke sessie zal anders worden ingevuld en is afgestemd op jouw hulpvragen. Soms blijk je nog wat meer ondersteuning nodig te hebben, dan plannen we gerust nog een extra afspraak in. 

Een intake duurt 1 tot 1,5 uur. Een vervolgafspraak duurt gemiddeld 1 uur. 

Nee, momenteel niet. 

Dit bespreken wij samen in het intake gesprek en dit is afhankelijk van jouw situatie en jouw hulpvragen. 

Absoluut. Ik heb een geheimhoudingsplicht en dat betekent dat alles wat wij bespreken ook tussen ons blijft. Als ik wil overleggen met een derde partij zal ik hier altijd schriftelijk jouw toestemming voor vragen. 

Dit kan door te mailen naar info@laura-visser.nl of te bellen op werkdagen van 09:00-17:00 naar 0642531439

Een sessie kost €94,-. Het maakt niet uit of het een intake of een vervolgafspraak betreft. De ene keer zal de afspraak iets langer duren en soms zijn wij eerder klaar. Dit veranderd niets aan de prijs. Een kennismakingsgesprek is gratis

Het is belangrijk dat je een klik voelt met jouw coach. Om deze reden is het kennismakingsgesprek altijd gratis. Dit duurt ongeveer 15 minuten en op deze manier kunnen wij elkaar al een beetje beter leren kennen. 

Mijn praktijk is gevestigd in Holistisch Centrum Lelystad. Het adres is Kolkweg 20-36. Je kunt gewoon parkeren voor de deur.

Kom je met het OV? Dan kun je vanaf Lelystad Station de bus (nr. 1) richting Lelystad Haven nemen en uitstappen bij Bouwweg. Dan ben je er in een kwartiertje. 

Ben jij klaar om aan de slag te gaan?