Soulful branding coachtraject

✔ Ontdek je diepste verlangen
✔ Doorbeek blokkades en negatieve overtuiging
✔ Bouw aan een authentieke visuele uitstraling voor jouw bedrijf
✔ Laat jezelf moeiteloos zien op social media

Het traject voor bewuste vrouwelijke ondernemers die hun visuele uitstraling vanuit hun kern willen vormgeven

Wil jij als eerste meer weten over mijn nieuwe branding traject? Waarin ik mijn werk als branding fotograaf combineer met mijn achtergrond als coach en holistisch therapeut?

Schrijf je dan hieronder in voor meer informatie en krijg als eerst toegang tot de 5 exclusieve plekken voor mijn traject. 

Het traject voor bewuste vrouwelijke ondernemers die hun visuele uitstraling vanuit hun kern willen vormgeven

Dit traject is gericht op het opbouwen van een krachtige missie en visuele uitstraling die écht vanuit jouw hart komt. Dit betekent dat we in de eerste sessies aandacht besteden aan het verbinden met jouw essentie, waar jouw diepste verlangens en kernwaarden verborgen liggen. Dit doen we door middel van meditaties en specifieke oefeningen, zoals een opstelling om jouw verlangens te ontdekken.

In de opstelling komen hindernissen en hulpbronnen aan bod. De hindernissen en blokkades kunnen we in de daarop volgende sessies verder analyseren en doormiddel van loslaat oefeningen. Als het inzichtelijk is wat jou drijft, wat jou uniek maakt als ondernemer en vanuit welke waarde jij bent (of wil) gaan ondernemen, kunnen we vanuit jouw diepste verlangen werken aan een meer praktische benadering: het opbouwen van jouw visuele uitstraling. 

Tijdens de sessies wordt er gewerkt vanuit een holistisch oogpunt waarin ik jou als therapeut en branding expert begeleid om alle aspecten van jou te verweven in het opbouwen van jouw branding. Ik stel de juiste vragen, houd je soms een spiegel voor en begeleid je vanuit liefde naar meer verbinding met jouw ondernemersdroom. We werken zo naar een visuele uitstraling die past bij jou en laat zien wie jij echt bent.

Dit traject omvat 6 sessies van 1,5 uur. Na deze sessies staat jouw branding en is het tijd hier ook goede content bij te maken. Samen plannen we een ALL IN fotoshoot als afsluiting van dit transformerende traject. Ben jij klaar om aan de slag te gaan?

Investeer in jezelf en creëer de visuele uitstraling die jouw hart representeert. 

4 maanden lang samen bouwen aan jouw branding. Door samen te werken aan jouw visuele uitstraling en je te verbinden met je kern, zul je niet alleen meer impact maken met het mooie werk dat je doet, maar ook een dieper begrip krijgen van je eigen waarden en verlangens. Met dit traject ontdek je belemmerende overtuigingen en blokkades die je visuele uitstraling in de weg staan en leer je praktische stappen te zetten om jouw visuele branding op te bouwen. Het resultaat? Een authentieke en aantrekkelijke online aanwezigheid die resoneert met jouw doelgroep en helpt bij het bereiken van jouw zakelijke doelen. 

Plan een call of kom langs in de studio

Ben jij klaar om vanuit jouw hart te werken en impact te maken met jouw missie? Laten we samen jouw diepste verlangen en kernwaarden ontdekken, belemmerende overtuigingen en blokkades doorbreken en jouw unieke visuele uitstraling opbouwen. Plan nu een kennismakingsgesprek in en ontdek hoe dit traject jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Werk vanuit jouw kracht, op jouw voorwaarden en verbind je vanuit deze positie met jouw doelgroep.

Mijn specialisaties

Branding

Door mijn achtergrond als branding fotograaf weet ik wat er nodig is om een goede branding op te bouwen. Zodat je impact kunt maken met jouw verhaal.

Groen & Bewust

Ik houd mij graag bezig met pure voeding, verzorging en bewust leven. Ik werk veel met coaches, therapeuten, diëtisten en yogi's. Mijn achtergrond als maatschappelijk werker en holistisch therapeut dragen hier ook aan bij.

Energetisch werk

Ik heb mijn reiki diploma's en verwerk vanuit mijn achtergrond als holistisch therapeut ook energetisch werk in het traject.

Ondernemen als HSP'er

Er komen veel dingen kijken bij het ondernemerschap. Als hoog sensitief persoon kan dit nog wel eens uitdagingen met zich mee brengen. Het kan zijn dat je je snel uitgeblust voelt of het overzicht verliest. Met de juiste tools leer je jouw grenzen beter te bewaken zodat je lichter kunt ondernemen.

Veelgestelde vragen

Na een korte kennismaking van 15 minuten plannen wij samen een intakegesprek. In dit gesprek ga ik samen met jou onderzoeken wat jouw hulpvraag is.  Vervolgens gaan wij samen een plan bespreken en zal ik jou adviseren over het geschatte aantal sessies. Elke sessie zal anders worden ingevuld en is afgestemd op jouw hulpvragen. Soms blijk je nog wat meer ondersteuning nodig te hebben, dan plannen we gerust nog een extra afspraak in. 

Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur. 

Kom je van ver? Dan is het mogelijk om 2 sessies achter elkaar te doen. We werken dan in een blok van 3 uur aan jouw bedrijf.  

Jazeker! Als het gericht is op het verbeteren van jouw bedrijf kun je dit als zakelijke kosten opvoeren. Dit zal ook op de factuur vermeld staan. 

Dit kan door te mailen naar info@laura-visser.nl of te bellen op werkdagen van 09:00-17:00 naar 0642531439

Het Soulful Branding traject kost €2350 excl btw. Het is mogelijk om dit in termijnen te betalen. Een kennismakingsgesprek is gratis en duurt ongeveer 15 minuten. 

Het is belangrijk dat je een klik voelt met jouw coach. Om deze reden is het kennismakingsgesprek altijd gratis. Dit duurt ongeveer 15 minuten en op deze manier kunnen wij elkaar al een beetje beter leren kennen. 

Mijn praktijk is gevestigd in Holistisch Centrum Lelystad. Het adres is Kolkweg 20-36. Je kunt gewoon parkeren voor de deur.

Kom je met het OV? Dan kun je vanaf Lelystad Station de bus (nr. 1) richting Lelystad Haven nemen en uitstappen bij Bouwweg. Dan ben je er in een kwartiertje.