Let's boost your business

Branding shoot

Laten wij samen jouw bedrijf een boost geven door jouw branding aan te pakken. Om specifieker te zijn is het goed om te begrijpen wat branding precies is. Branding voor bedrijven gaat om het omzetten van de waarden van het bedrijf in een visuele (en niet-visuele) identiteit die het merk tot in de puntjes vertegenwoordigt. Kortom, je identiteit als bedrijf. Ik help jou met de visuele kant van het verhaal. Om dit verhaal mooi op beeld vast te kunnen leggen is het belangrijk dat ik jou goed leer kennen. Daarom hebben wij voorgaand aan de shoot een intake. Hierin bespreken we jouw wensen en kom ik er door mijn vraagstelling vaak snel achter wat jij wil uitstralen. Ook nemen wij hierin kort jouw bestaande website en social media kanalen mee om te ontdekken welke stijl foto’s hierbij aansluiten. Is het tijd voor een drastischere make-over waarin ook je website en social media worden omgegooid en heb je wat handvatten nodig om hiermee op weg te kunnen? Kijk dan ook even naar de beeldbank shoot, hier coach ik namelijk ook op content creëren. 

Wat voor jou?

  • Je wil jouw branding visueel maken voor je website, flyers of social media.
  • Je wil jezelf laten zien.
  • Je bent opzoek naar iemand die jou kan vastleggen, precies zoals jij bent. 
  • Je wil een ongedwongen, gezellig en ontspannen shoot. 

Je krijgt;

  • Een intake waarin jouw wensen en identiteit worden bepaald
  • 1 kledingwissel
  • 1 locatie naar keuze met diverse settings, afgestemd op jouw wensen. 
  • Afwisselende beelden, portretten, flatlays, sfeerimpressies etc. 
  • 40 nabewerkte foto’s in hoge resolutie. Met een mogelijkheid tot extra bijbestellen. Zie algemene voorwaarden voor tarieven. 

*Prijs ex. btw en benzinekosten

€ 399,-

Lees wat anderen van deze shoot vinden;
Op een mooie zomeravond in de Soesterduinen heb ik een hele fijne branding fotoshoot gehad. Laura is rustig en professioneel. Ze neemt de tijd en kijkt naar de mogelijkheden van het moment. Laura heeft veel creatieve ideeen en maakt prachtige foto’s. De foto’s zijn heel erg mooi geworden en ook erg natuurlijk. Precies zoals ik voor ogen had. Echt een aanrader voor elke ondernemer of puur als cadeautje voor jezelf. Dankjewel lieve Laura!

Wil je deze shoot boeken?

Om een shoot te boeken kun je mij het beste een mail sturen naar info@laura-visser.nl of vul het contactformulier in. Als je er al uit bent vermeld dan welke shoot jij zou willen en op welke termijn. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een shoot in te plannen, ik heb er zin in!