Let's go for a visual make-over

Beeldbank shoot

De beeldbank shoot is de meest uitgebreide shoot binnen mijn zakelijke pakketten. Jij gaat samen met mij werken aan een krachtige branding. In de beeldbank shoot wordt een hele nieuwe content gemaakt voor je website, social media of reclamemateriaal. Het voordeel van de beeldbank shoot is dat je met de foto’s die je krijgt heel lang vooruit kan. Doordat de foto’s allemaal op dezelfde manier zijn bewerkt sluiten de kleuren prachtig op elkaar aan. Dit maakt dat je bijvoorbeeld op instagram een stijlvolle content maakt waarin je jezelf veel laat zien. Hoe meer jij jezelf laat zien hoe meer jij verbinding legt met je klanten.
Uiteraard is de afwisseling met actie of productfoto’s ook belangrijk. Denk aan herfstige foto’s met een warme trui, en wat meer zomerse foto’s door lichte kleuren. ook een afwisseling van zakelijke foto’s en foto’s in bijvoorbeeld een mooi natuurgebied zorgt voor veel afwisseling. 
Binnen dit pakket ontvang je content coaching. Hierbij maak ik jou wegwijs met jouw nieuwe foto’s. Want hoe houd je het afwisselend? En hoe zorg je voor interactie met je volgers?  een half uurtje neem ik jouw website en instagram door waarin ik tips geef voor een passende huisstijl. 

Wat voor jou?

 • Je wil online laten zien waar jij voor staat.
 • Je wil een uitgebreide shoot waar de tijd wordt genomen om in de voorbereiding en uitvoering goed te kijken naar een stijl die matcht met jouw business. 
 • Je wil diverse beelden die je overal bij kan inzetten, het hele jaar door. 
 • Je wil afwisseling in je foto’s. Portretten, flatlays, sfeerbeelden, jij in actie… noem maar op!
 • Je wil een fijne mix van zakelijk/professioneel en persoonlijk/toegankelijk. 

Je krijgt;

 • Een uitgebreide intake
 • Een moodboard door mij
 • 3 kledingwissels
 • Shooten op 2 locaties
 • Alle foto’s in hoge resolutie
 • Online galerij via We-Transfer
 • Visagie voor een meerprijs is mogelijk.
 • Think big, alles is mogelijk!
 • Mijn DIY branding guide t.w.v. € 24,95 (incl 30 content ideeën)
 

*Met “alle foto’s” wordt bedoeld alle foto’s die door de eerste selectie van de fotograaf komen. Dit aantal verschilt per shoot. Extra foto’s bijkopen is dus niet aan de orde. Je krijgt gewoon alle goede foto’s. Eindeloos beeldmateriaal dus! 

Prijs ex. btw en benzinekosten

€599,-

Lees wat anderen van deze shoot vinden:
Voorafgaand de shoot had ik heel fijn contact met Laura. Ik merkte dat Laura zelf ook veel zin had in de shoot, ik mocht wensen doorgeven en daar zocht zij een passende locatie bij uit. Daarnaast kreeg ik tips om mijzelf voor te bereiden op de shoot. Iets wat ik heel fijn vond, omdat ik nooit eerder een shoot had gedaan. Tijdens de shoot voelde ik mij erg op mijn gemak. Laura was heel ontspannen, gaf opnieuw tips en tussendoor mocht ik al wat beelden zien. Hier werd ik extra enthousiast door en gaf vertrouwen dat er mooie beelden tussen zaten. Enkele dagen na de shoot kreeg ik de beelden binnen. Het gaf mij meteen inspiratie om mijn site en social media een boost te geven! Het zijn beelden geworden waar ik lange tijd mee voort kan, maar na deze shoot weet ik zeker dat ik dit nog een keer wil doen! Het is zo waardevol!

Wil je deze shoot boeken?

Om een shoot te boeken kun je mij het beste een mail sturen naar info@laura-visser.nl of vul het contactformulier in. Als je er al uit bent vermeld dan welke shoot jij zou willen en op welke termijn. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een shoot in te plannen, ik heb er zin in!